Idézetek híres emberektől > Idézetek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Idézetek híres emberektől > 4 weboldal. Kategória leírása: Híres emberek, híres idézetei: Ady Endre idézetek, Woody Allen idézetek.
Szponzorált linkek
Paulo Coelho
http://www.citatum.hu/szerzo/Paulo_Coelho

Kedvencekbe rendezhető, bővíthető és továbbküldhető idézetek Paulo Coelho műveiből. Az idézeteket akár a forrásul szolgáló könyvek szerint is csoportosíthatod.

Paulo Coelho
Teréz Anya gondolatai
http://www.diashow.hu/vallas/593

Teréz anya, saját szavaival: “Ne várjatok vezetőkre; tegyétek meg magatok, ember az embernek.” Teréz Anya saját példáján tanított meg minket, mit jelent valójában “élni” az evangéliumot. “Azt gondolom, hogy a mai világ fejtetőre van állítva, és sok a szenvedés azért, mert oly kevés a szeretet az otthonokban és a családi életben. Nincs időnk a gyermekeinkre, nincs időnk egymásra, nincs időnk élvezni egymás jelenlétében.”

Teréz Anya gondolatai
Magyar és külföldi költők gondolatai
http://www.diashow.hu/bolcsesseg/220

Bizonyos koron felül már nem az a fontos, mit mondanak az emberről, hanem hogy ő mit tart saját magáról. Legbelül, négyszemközt, saját magáról. Ott, ahol semmiféle ripacskodással, semmilyen ledér mutatvánnyal nem lehet elkendőzni az igazságot. (Rónay György) A végletes fájdalom, csakúgy, mint a végletes öröm, oly szertelen érzés, hogy nem tarthat sokáig. Az emberi szív nem élhet sokáig végletekben. (Victor Hugo) Akiket szeretünk, azoknak majdnem mindig nagyobb hatalma van rajtunk, mint magunknak. (François de La Rochefoucauld) Ne menj előttem, lehet, hogy nem tudlak követni.Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni.Gyere mellettem és légy a barátom. (A. Camus) Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. /Charles Dupoint/

Magyar és külföldi költők gondolatai
Szerzők idézetei
http://www.netorian.hu/index.php?lap=szerzok

Híres szerzők versei, idézetei. Minden ami vers. Amatőr költők versei is.

Szerzők idézetei
Hirdetések
Oldal leírása
idezetek.wyw.hu: Idézet katalógus. Idézetek gyűjteménye, idézetküldő portálok témakörök szerint kategorizálva.
Gyűjteményünkben 419 válogatott idézetek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 419 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 1023083